Yolanda Kuin

Een eigen bedrijf hebben is fantastisch, maar soms loopt het even niet zo lekker of leveren dingen minder op dan je had verwacht. Je voelt je overwhelmed door alles wat bij het runnen van een bedrijf komt kijken. En je bent echt een kei in je vak, maar als het op ondernemerschap en cijfers aankomt komt je onzekerheid om de hoek kijken.

Ondernemerscoach

Als ondernemerscoach help ik jou naar méér grip op je bedrijf, zodat er meer helderheid, winst en vrijheid Ik leer je handige tools om slimmer te ondernemen en meer klanten te krijgen. Dit doe ik voornamelijk voor vrouwelijke ondernemers. Ik vind het te gek om je een stuk op weg te kunnen helpen en samen met je te brainstormen. Mijn coaching bestaat uit méér dan alleen kennisoverdracht. Je staat er even niet alleen voor!

Future-proof

Het coachingstraject KLOPPEND ONDERNEMEN is voor ambitieuze onderneemsters die graag met behoud van de kernwaarden hun bedrijf naar een volgend niveau willen laten groeien. In 10 weken gaan we de basis leggen van jouw future-proof bedrijf. We bekijken stap voor stap wat jouw bedrijf momenteel oplevert en waar de verbeterpunten liggen. Je leert om succesvoller te ondernemen en maakt een haalbaar winstgevend plan. Je krijgt meer inzicht waar er betere resultaten behaald kunnen worden (in tijd en geld). Na het doorlopen van het programma is je bedrijf efficiënter en winstgevender en kun jij weer de VRIJHEID van het ondernemen ervaren.

Kennismaken? Boek een gratis strategiegesprek via mijn website

 

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!