Selecteer een pagina

Velpack.nl | verpakkingen voor je webwinkel

Het is natuurlijk superleuk dat je een webwinkel gaat beginnen! Als je gaat een webwinkel gaat starten, is er een hoop wat je moet regelen. Maar heb je ook al aan de verzending gedacht? Een goede verzending is essentieel wanneer je je webshop op de kaart wil zetten. Daarom stel ik je graag voorstellen aan Velpack.nl, dé webshop die gespecialiseerd is in het leveren van een breed assortiment aan verpakkingen.

Velpack | B2B voor online onderneemsters | De Online Onderneemster

Wie is Velpack.nl?

Bij Velpack.nl vind je een compleet assortiment aan verpakkingen voor jouw webwinkel. Denk aan brievenbusdoosjes, verzenddozen, etiketten, enveloppen, wikkelverpakkingen, verzendzakken en tasjes. Uniek is dat je bij hen altijd kleine oplages kunt bestellen vanaf 25 stuks, zowel bedrukt als onbedrukt. Dit is extra fijn voor de starter, maar ook wanneer je al een tijdje bezig bent en graag een nieuw ontwerp wil uitproberen.

Bedrukte doosjes in kleine oplages

Heb je al eens aan een bedrukt (brievenbus)doosje gedacht? Wanneer je kiest voor een bedrukking, heeft dit vele voordelen. Zo is het direct herkenbaar voor je klant en staat het professioneel en verzorgd. Weet je nog niet goed wat voor bedrukking je wil? De adviseurs van Velpack.nl helpen je graag met advies en ontwerp. Hieronder zie je twee voorbeelden van bedrukte brievenbusdoosjes van webwinkels.

Compleet assortiment

Om een zo compleet mogelijk assortiment aan te kunnen bieden, vind je bij Velpack.nl binnenkort ook verzendzakken, vloeipapier, tape en opvulmateriaal. Zo kun je een complete set aanschaffen voor jouw verzending en jouw producten zo veilig mogelijk opsturen naar je klant. Zoek je iets specifieks wat niet bij ons op de webwinkel staat? Bel of e-mail ons even, dan kijken zij graag naar de mogelijkheden.

Wil je graag advies/bestellen?

Je kunt Velpack.nl bereiken via onderstaand e-mail adres en telefoonnummer.