Studio Bieb

Onder de naam Studio Bieb onderscheidt illustratrice Bilitis Nieuwenhuijsen zich met haar duidelijk herkenbare, vrolijke stijl van de rest. 

Ik maak graag mooie afbeeldingen voor allerhande producten, en mijn perfectionisme komt hierbij erg goed van pas. Ik ben pas tevreden als jij het ook bent, dus mijn illustraties en ontwerpen worden (indien gewenst natuurlijk) volledig in overleg met de klant gemaakt. Of vertrouwt u mij blind, en krijg ik carte blanche? Heerlijk, ik kan mijn creatieve ei hierin kwijt en zal het eindresultaat met trots (en bescheidenheid J) presenteren. Een prentenboek, een gedichtenbundel, een uitnodiging, een poster, een spel of een kaartenserie? Kom maar op!

Heb jij met jouw bedrijf te maken met kleine klantjes?

Kinderen in de wachtkamer of in je winkel? Wil jij een kleurwedstrijd organiseren? Hiermee kan Studio Bieb jou helpen. Studio Bieb maakt (deels) gepersonaliseerde kleurplaten, zodat jij een uniek product hebt voor jouw onderneming. Daarnaast kan Studio Bieb voor de kleine klantjes nog veel meer maken, denk hierbij aan heldendiploma’s, (belonings)kaartjes, boekenleggers, schrijfblokjes etc. Heb je zelf al ideeën, maar is tekenen en illustreren niet jouw ding? Ik help graag met het uitwerken van de ideeën.

Studio Bieb maakt ook karaktertjes die je terug kunt laten komen in jouw website en uitingen op Social Media. Dit vergroot de herkenbaarheid van jouw bedrijf en kan jouw posts net even wat extra’s geven. En, nog belangrijker voor jouw herkenbaarheid: een passend logo en/of huisstijl. Studio Bieb heeft hier veel ervaring mee, en denkt hierover dus graag met je mee.

Kortom: Studio Bieb biedt een breed scala aan creatieve diensten.

Mijn passie is illustreren, maar ik doe veel meer dan dat. Dus, twijfel niet om me te benaderen. Ook als je niet zeker weet of ik kan bieden wat er gezocht wordt. Samen komen we er ongetwijfeld uit.

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!