Selecteer een pagina

Column | Samen Offline werken

Wat een dag vandaag. Eén van veel overleg en beslissingen maken. Vandaag begonnen met een uurtje overleg met Suzan van de Online Etaleuze. Nou ja uurtje, het werd een hele ochtend ?. Daarna nog heerlijk even gebrainstormd met Lieke van Lieke Ontwerpt. Wat is het toch heerlijk om zulke lieve collega onderneemster te kennen met wie je kan sparren.

Samen Offline werken | Column over online ondernemen | Gea Simons | De Online Onderneemster

Samenwerken is fijn

Ik vind samenwerken heerlijk. Heel even onder de mensen te zijn en niet naar het computerscherm te hoeven turen is zelf voor mij, als computernerd, af en toe echt nodig. Even in een totaal andere omgeving zijn, gewoon voor een kop thee of gezamenlijke lunch kan al genoeg zijn. Ik kan het je zeker aanraden. Suzan en ik werken dan ook regelmatig samen. We hebben echter één groot probleem, als we samen in overleg gaan om lopende projecten te bespreken komen er allerlei nieuwe ideeën uitrollen. Tja, en dan is uur al snel veel te kort ?. De hele ochtend hebben we gesproken over nieuwe ideeën, plannen gemaakt voor nieuwe live dagen en gekeken naar nieuwe locaties voor onze Samen Offline dagen. In het laatste geval op veler verzoek ook een locatie gezocht meer noordelijk. Zo’n overleg geeft mij altijd weer veel energie om aan de slag te gaan.

Inmiddels heb ik een heerlijk netwerk van onderneemsters om mij heen, een soort van vangnet voor als ik het even niet zie zitten of even een duwtje nodig heb. Het is niet eens zo moeilijk om een dergelijk netwerk op te bouwen, één vereiste je moet durven de stap te zetten. Het hoeft meteen groots aangepakt te worden. Je kunt ook klein beginnen bij plaatselijke ondernemersgroepen of, als je offline nog wat eng vindt, online via Facebook groepen. Zo ben ik ook begonnen. Ik heb mijzelf aangemeld bij groepen, ben cursussen gaan volgen, ben naar nascholingen gegaan en heb zo superleuke mede onderneemsters leren kennen die ik nog steeds met regelmaat spreek. Offline, maar ook via Zoom, werken wij samen.

Ook samen offline werken?

Wil jij ook een keer het samen offline werken ervaren? Zet dan een eerste stap en mail mij. Ik spreek graag een keer met je af! En de locatie? Daar komen we samen wel uit :).

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!