“Geloven in jezelf is het eerste geheim van succes.”

Het verhaal van Gea

Als veertig plusser heb ik al het nodige meegemaakt. Ik ben begonnen als apothekersassistente en doorgegroeid naar uiteindelijk product manager bij een farmaceutisch bedrijf. Ondertussen ben ik getrouwd met de liefste man ter wereld en hebben wij samen een prachtige dochter gekregen.

Na 20 jaar voor werkgevers te hebben gewerkt ben ik in 2013 voor mijzelf begonnen. Ik opende in februari van dat jaar de virtuele deuren van mijn webwinkel Sien en Co, een walhalla voor kinderen die gek zijn op knutselen. Na 3 jaar begon het te kriebelen, mede omdat ik ook steeds meer hulpvragen van collega’s. In 2016 begon ik daarom met Jouw technische coach. Inmiddels is de webwinkel gesloten en ben ik fulltime technische coach voor onderneemster met een website en help ik hen met het maken en onderhouden van de website, online vindbaarheid en e-mailmarketing.

Suzan’s verhaal

Ik ben een vrolijke 40 plusser, gelukkig getrouwd met Patrick & samen hebben wij twee dochters (2000 & 2001) & een zoon (2003).
Al bijna 12 jaar ben ik ondernemer, eerst met een webshop daarna met een online platform voor webshop en nu al weer bijna 4 jaar als Online Etaleuze. Ik ben met vallen & opstaan wijzer geworden in de online ondernemers wereld. Ik werk uit eigen ervaringen & heb veel geleerd bij cursussen & trainingen voor de kleine ondernemer. Door het volgen van cursussen, het bezoeken van evenementen voor ondernemers & het volgen van online trainingen ben ik waar ik nu sta. Naast ondernemers-cursussen ben ik mij gaan specialiseren als coach. Ik volg momenteel een opleiding tot Allround Coach. Binnen deze opleiding volg ik drie richtingen; Life Coach, Budget Coach en Loopbaan Coach. Dit is een uitdagende, uitgebreide opleiding die nog wel even wat tijd in beslag zal nemen.

De Online Onderneemster

Waarom dan starten met De Online Onderneemster? Simpel, we hebben inmiddels heel veel ervaring opgedaan over online ondernemen en weten dus uit eigen ervaring wat het is om online onderneemster te zijn. We kennen de valkuilen van het online ondernemen, maar ook de absolute voordelen. En deze ervaring, maar ook de kennis over online ondernemen die we hebben, willen we graag delen met jou.

Leren en inspireren

Jou alles leren over online ondernemen en je inspireren om door te zetten, dat is wat wij willen bereiken met De Online Onderneemster. Want online ondernemen is geweldig, het geeft je vrijheid en gevoel van controle. En wat wij kunnen, kan jij zeker ook.

Twijfel je over het online ondernemen? Wil je een keer met ons brainstormen over je ideeën? Stuur ons dan gerust vrijblijvend een e-mail voor een gratis 1-op-1 gesprek via Zoom!