Selecteer een pagina

Gea Simons

De Online Onderneemster

“Geloven in jezelf is het eerste geheim van succes.”

Mijn verhaal

Als veertig plusser heb ik al het nodige meegemaakt. Ik ben begonnen als apothekersassistente en doorgegroeid naar uiteindelijk product manager bij een farmaceutisch bedrijf. Ondertussen ben ik getrouwd met de liefste man ter wereld en hebben wij samen een prachtige dochter gekregen.

Na 20 jaar voor werkgevers te hebben gewerkt ben ik in 2013 voor mijzelf begonnen. Ik opende in februari van dat jaar de virtuele deuren van mijn webwinkel Sien en Co, een walhalla voor kinderen die gek zijn op knutselen. Na 3 jaar begon het te kriebelen, mede omdat ik ook steeds meer hulpvragen van collega’s. In 2016 begon ik daarom met Jouw technische coach. Inmiddels is de webwinkel gesloten en ben ik fulltime technische coach voor onderneemster met een website en help ik hen met het maken en onderhouden van de website, online vindbaarheid en e-mailmarketing.

De Online Onderneemster

Waarom dan starten met De Online Onderneemster? Simpel, ik heb inmiddels heel veel ervaring opgedaan over online ondernemen en weet dus uit eigen ervaring wat het is om online onderneemster te zijn. Ik ken de valkuilen van het online ondernemen, maar ook de absolute voordelen. En deze ervaring, maar ook de kennis over online ondernemen die ik heb, wil ik graag delen met jou. 

Leren en inspireren

Jou alles leren over online ondernemen en je inspireren om door te zetten, dat is wat ik wil bereiken met De Online Onderneemster. Want online ondernemen is geweldig, het geeft je vrijheid en gevoel van controle. En wat ik kan, kan jij zeker ook.

Twijfel je over het online ondernemen? Wil je een keer met mij brainstormen over je ideeën? Stuur mij dan gerust vrijblijvend een e-mail voor een gratis 1-op-1 gesprek via Zoom!