Selecteer een pagina

Lieke Ontwerpt | Grafische vormgeving

Het runnen van een online bedrijf is een tijdrovende klus. Lieke van Lieke Ontwerpt kan je heel wat werk uit handen nemen door je te helpen met het grafische vormgeef gedeelte, zowel het ontwerpen van drukwerk als online uitingen. Alles is mogelijk, niets is haar te gek en ze is pas tevreden als jij dat bent! En dat zeg ik uit ervaring want Lieke heeft voor mij al twee keer het BOOST magazine vormgegeven.

De Online Etaleuze | B2B voor online onderneemsters | De Online Onderneemster

Over Lieke

In 2008 heeft Lieke haar opleiding en stage als grafisch vormgeefster afgerond en werkte zij bij een ontwerp bureau waar zij o.a. de vormgeving van diverse (kinder) magazines verzorgde en heeft zij stagiaires begeleid tijdens hun stage periode.

Lieke Ontwerpt

In juni 2014 is Lieke – parallel aan haar toenmalige baan bij een ontwerp bureau  – voor zichzelf begonnen als freelance vormgever. Sindsdien heeft ze al veel klanten blij gemaakt met mooie ontwerpen. In 2016 opende zij een stationery webshop met producten van eigen hand en werkt zij inmiddels volledig als zelfstandig ondernemer. In 2019 is haar business booming en heeft Lieke de focus volledig op het ontwerpen gelegd. En bij deze focus hoort een nieuwe naam en logo: Lieke Ontwerpt.

Wat kan Lieke Ontwerpt voor jou betekenen?

Lieke maakt elk ontwerp met veel zorg en aandacht. Zij is pas tevreden als jij dat bent. Zij vertaalt jouw ideeën in een mooi ontwerp, houd rekening met jouw wensen en verliest daarbij de sterke uitstraling niet uit het oog. 

Huisstijl

Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl? Lieke ontwerpt zorgt voor het ontwerpen en drukken van flyers, magazines, glossy’s, visitekaartjes, brochures, posters, ansichtkaarten etc.

Meerbladig drukwerk

Op zoek naar een ontwerp voor een brochure, werkboek, e-book of wil je je eigen magazine? Lieke zorgt ervoor dat het idee in jouw hoofd uiteindelijk gedrukt voor je ligt.

Meer weten?

Neem dan contact op met Lieke!

Korting

Wanneer je via Jouw technische coach een ontwerp laat maken bij Lieke van Lieke Ontwerpt, krijg je 10% korting op de ontwerp kosten. Vergeet dus niet aan te geven bij je order dat je via Jouw technische coach komt!