Selecteer een pagina

Jouw technische coach | Technische ondersteuning voor onderneemsters

Jouw technische coach is het bedrijf van een van de eigenaresses van De Online Onderneemster; Gea.

Jouw technische coach _ Gea Simons _ Technisch ondersteuning voor onderneemsters

Zelfstandig onderneemster zijn betekent niet dat je alles alleen moet doen

Als technisch coach heeft Gea het afgelopen jaren zo vaak gezien. Onderneemsters die vaak uren (of soms zelfs dagen) bezig met waren met aanpassingen en instellingen van onder andere hun website of marketing funnel. Dingen wat zij vaak al in een kwartier voor elkaar heeft. Zo zonde van hun tijd.

Ben jij ook uren of zelfs dagen bezig met de kleinste dingen. Stop er dan nu mee. Ook jouw tijd kost geld. Want het is tijd die niet aan klanten wordt besteedt.

Gea wil jou je kostbare tijd weer terug geven. Geen gestoei meer en geklungel meer, geen frustratie en slapeloze nachten, maar lekker weer bezig zijn met dat waar jij goed in bent.

Heb je dus hulp nodig met het maken, aanpassen en onderhouden van je website, de online vindbaarheid of e-mail marketing? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met Gea om te kijken waar zij jou werk uit handen kan nemen!

Een website hosting die weet wat jij wil

Wat je als online onderneemster wil en nodig hebt is eigenlijk heel simpel, een website die het doet en een website hosting die zorgt dat alles blijft werken. Nog fijner is het natuurlijk als een website hosting jou als onderneemster ook begrijpt en je kan helpen in een simpele lekentaal. Dit is de reden dat Gea haar klanten zelf ook website hosting aanbied. Zo heb jij als onderneemster altijd een kort lijntje met de helpdesk en een bekend gezicht aan de andere kant van de lijn.