Selecteer een pagina

Interview | Webshop LadyBug

Als dingen anders lopen dan je had gepland _ Column over online ondernemen door Gea Simons _ De online onderneemster

Wat is de naam van je bedrijf?

Interview Webshop LadyBug, voor een sprankje geluk.

Vertel eens wat meer over jezelf: Wie ben je, waar woon je, hoe jong ben je?

Ik ben Daniëlle, 31 jaar, getrouwd met Lukas en samen met onze drie kinderen wonen we in Breda.

Wat is jouw elevator pitch? (ofwel verkoop je bedrijf/wat je doet in 1 zin)

Als non-profit shop verkoop ik gesponsorde stationery en papierwaren van creatieve ondernemers, waarvan de opbrengst altijd naar een goed doel gaat!

Voor welke klanten werk jij of wil je het liefst werken?

Klanten die van echte post houden en dol zijn op papierwaren en stationery.

Waarom ben jij onderneemster geworden?

Door mijn hoog sensitiviteit ben ik er al snel achter gekomen dat in loondienst werken niets voor mij is. Het heft in eigen handen nemen werkt voor mij het best. Alles op mijn tijd, in mijn tempo.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Waar werk je, thuis of op een (flex) kantoor?

Ik heb geen vaste werkdagen, aangezien ik ook heb gekozen voor fulltime moederschap. Op de dinsdag -en donderdagochtend pak ik altijd bestellingen in. Dan zijn de kinderen allemaal school. Ik werk dus thuis en dat vind ik heerlijk. Op de voorzolder heb ik een eigen werkplek gecreerd, maar in de toekomst zou ik heel graag een eigen kantoor aan huis hebben.

Doe je het werk alleen of besteed je (ook) werk uit?

Ja, ik voer het werk alleen uit.

Werk je samen met anderen / overleg je met collega onderneemsters?

Jazeker! Ik heb een groot netwerk opgebouwd van andere creatieve ondernemers en kleinschalige stichtingen. Ik vind het belangrijk persoonlijk contact met hen te onderhouden, omdat er sprake moet zijn van een onderlinge vertrouwensband. Daarnaast wil ik hen graag een podium aanreiken, zodat zij meer in the picture komen te staan. Zowel de kleine ondernemers als de kleinschalige stichtingen die ik steun.

Wat is jouw ultieme droom voor jouw bedrijf?

Ik zou het heel tof vinden om uiteindelijk een studio aan huis te hebben met daarin mijn eigen shop, waar dan dus ook live geshopt kan worden én waar ik mini workshops kan geven.

Bedrijfsinformatie

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!