Selecteer een pagina

Interview | Sabine Klykens

Als dingen anders lopen dan je had gepland _ Column over online ondernemen door Gea Simons _ De online onderneemster

Wat is de naam van je bedrijf?

MetSabine

Vertel eens wat meer over jezelf: Wie ben je, waar woon je, hoe jong ben je?

Ik ben Sabine Klykens ben 42 jaartjes jong. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en kat in België, Lommel

Wat is jouw elevator pitch? (ofwel verkoop je bedrijf/wat je doet in 1 zin)

Ik ondersteun kleine zorgorganisaties die leiderschap willen nemen over hun business. Een mega gaaf beleid gericht op liefdevolle en verantwoordelijke zorg met de juiste processen! Zodat jij Kennis, Kracht en Groei in Zorg samenbrengt.

Voor welke klanten werk jij of wil je het liefst werken?

Verpleegkundigen ,verzorgenden, SPW’ers  & Social Pedagogisch Hulpverleners en maatschappelijk ondersteuners die een zorgonderneming hebben opgezet.

Waarom ben jij onderneemster geworden?

Ik wilde net als mijn vader ondernemer worden. Ik keek altijd heel erg op tegen mijn vader wanneer het om ondernemen ging. Ik wilde heel graag zelfstandig aan de slag, zodat ik mijn eigen keuzes kon maken en de vrijheid om te kiezen wanneer ik zou werken.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Waar werk je, thuis of op een (flex) kantoor?

In de ochtend ga ik naar kantoor, geniet ik eerst van een bakje koffie en schrijf ik in mijn dagboek, zodat ik altijd blijf werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarna check ik mijn mail en afhankelijk van de dag heb ik soms klantgesprekken of heb ik soms telefonische afspraken met ondernemers die geïnteresseerd zijn in een training of het basis pakket. Sommige dagen geef ik een training. 4 dagen in de week ga ik in de middag bij een gezin zorg verlenen.

Doe je het werk alleen of besteed je (ook) werk uit?

Ik besteed werk uit, ik heb twee bedrijfsactiviteiten. Anders is het niet te doen. Mijn rots in de branding zorgt er voor dat ik ook nog zorg kan verlenen.

Werk je samen met anderen / overleg je met collega onderneemsters?

Ik werk samen met een VA en heb regelmatig contact met andere zorgondernemers, wat eigenlijk best leuk is want mijn klanten doen hetzelfde werk wat ik doe.

Wat is jouw ultieme droom voor jouw bedrijf?

150 vaste klanten hebben die dagelijks gebruik maken van het Business & Zorg Basis pakket. En ieder kwartaal Business & Zorg trainingen geven. Waar het dus bruist van de zorgondernemers die hun bedrijf willen professionaliseren. 

 

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!