Selecteer een pagina

Interview | Heidy van de Velde

Als dingen anders lopen dan je had gepland _ Column over online ondernemen door Gea Simons _ De online onderneemster

Wat is de naam van je bedrijf?

Ik gebruik mijn eigen naam Heidy (van de Velde)

Vertel eens wat meer over jezelf: Wie ben je, waar woon je, hoe jong ben je?

Ik ben Heidy, 39 jaar, echte Zeeuwse, wonend in Bruinisse
Ik ben (online) lifecoach, de boventoon in mijn coaching is zelfliefde en mindset. En dat op een praktische, nuchtere manier.
Ik ben zonaanbidster, doorzetter, gevoelig, direct en eerlijk, Italy-lover, hou van wandelen en dansen.

Wat is jouw elevator pitch? (ofwel verkoop je bedrijf/wat je doet in 1 zin)

Ik coach mensen die streng zijn voor zichzelf en onzeker. Ik help ze naar een gezond en gelukkig leven, meer in balans zijn, meer doorzettingsvermogen en meer zelfvertrouwen. Zodat ze om de goede reden(en) doorzetten en gaan voor hun droom en tegelijkertijd genieten van hun leven!

Voor welke klanten werk jij of wil je het liefst werken?

Ik werk graag met ambitieuze vrouwen en mannen die het aandurven om echt gecoacht te worden. Ze geloven dat ze kunnen gaan geloven in zichzelf, weten dat ze daar hulp bij nodig hebben en durven die hulp te vragen.
Ze weten stiekem wel dat ze meer in hun mars hebben en voor hun droom willen gaan, maar ze vergeten zichzelf en raken uit balans.

Waarom ben jij onderneemster geworden?

Om vrijheid te ervaren en écht van waarde te zijn voor de mensen en de wereld.
Ik ga mezelf overtreffen door in liefde en met bewustwording en werken aan mijn gedachtes te laten zien dat er nog meer mogelijk is dan dat ik ooit dacht. Waardoor ik ook mijn klanten en de wereld laat zien dat voor hen ook mogelijk is wat ze dan ook willen!
Ps. Sidenote, wel om de goede reden(en)

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Waar werk je, thuis of op een (flex) kantoor?

Ik sta meestal rond half 7 op en heb een ochtendritueel van half uur tot uur, iets van beweging dat kan zijn joggen/wandelen of een paar oefeningen thuis, kwartiert dankbaarheid en visualisatie. Daarna begin ik met een vullend en gezond ontbijt en training kijken en begin ik met werken tot rond de middag. ’s Middags iets wandelen en beetje pauze, daarna nog wat werken, maar soms kies ik ook om de avond te werken.

Doe je het werk alleen of besteed je (ook) werk uit?

Ik doe het werk (nu nog) alleen, maar binnenkort heb ik 1 of 2 mensen/bedrijven in dienst die het technische deel en de boekhouding op zich nemen. Het schrijven, video’s en coaching dat blijf ik sowieso doen, dat is het leukste om te doen en is echt mijn ding.

Werk je samen met anderen / overleg je met collega onderneemsters?

Ik bel elke week met mijn business-buddy, heb een groep ondernemers waar ik mee in een business-coaching programma zit. Dus soms werk ik daar ook een middag of een dag mee samen en we helpen elkaar in een besloten facebook-groep

Wat is jouw ultieme droom voor jouw bedrijf?

Dat ik ambitieuze mannen en vrouwen op een manier help dat ze zoveel meer vertrouwen gaan krijgen in zichzelf dat ze hun ambities achterna gaan. Dat ze zoveel in zichzelf geloven dat ze écht gaan voor hun droom. Dat ze door zelfliefde meer gaan doorzetten en durven te gaan voor hun passies op werkgebied of bedrijf beginnen, maar wel door zelfliefde ook in balans blijven en gezond en gelukkig zijn!

En dat ik met het coachen genoeg geld verdien om naast zelf een leuk leven, mijn familie kan geven wat ze willen, oa. mijn ouders een leuke oude dag en 1 of meerdere goede doelen te kunnen steunen.

 

Bedrijfsinformatie

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!