Selecteer een pagina

Hilde Radt | Financieel coach voor onderneemsters

Hilde Radt is financieel business coach en leert ondernemende vrouwen hoe ze echt goed kunnen verdienen met hun bedrijf. Dit doet Hilde via het uitgebreide trainingsprogramma de Money Club, een programma van drie maanden waarin zij een groep onderneemsters klaarstoomt voor financieel succes. Ook kun je bij Hilde terecht voor intensieve 1-op-1 begeleiding, zeer leerzame online masterclasses en geweldige workshops.

Hilde Radt | B2B voor online onderneemsters | De Online Onderneemster

De Money Club van Hilde Radt

Weer lekker met je werk bezig zijn terwijl er genoeg geld binnenkomt, wie wil dat nu niet? Ik wel in ieder geval en daarom had ik mijzelf vorig jaar aangemeld voor de Money Club. Door Hilde ben ik echt anders naar het verdienmodel van mijn online onderneming gaan kijken en vooral ook anders gaan denken over geld. Ik kan je deze cursus echt aanbevelen.

Hilde gaat samen met je aan de slag met alle financiële zaken die jij als onderneemster moet weten. Prijs, verdienmodellen, omzet, kosten, investeringen, geldblokkades en winst….het komt allemaal aan bod. In drie maanden leer je alles wat je moet weten. Ik beloof je, het is je geld meer dan waard!

Meld je aan met de kortingscode Gea en ontvang ook nog eens een gratis Zoom sessie met mij waarin wij samen kijken naar jouw website. Aanmelden kan door te klikken op de link hieronder ↓.

Wacht niet te lang met aanmelden, het aantal plekken is beperkt!