Handige tips en informatie

voor online onderneemsters (in spé)

Jou alles leren over online ondernemen en je inspireren om door te zetten, dat is wat wij willen bereiken met De Online Onderneemster. Want online ondernemen is geweldig, het geeft je vrijheid en gevoel van controle. En wat wij kunnen, kan jij zeker ook.

Daarom delen wij elke week handige tips en informatie over online ondernemen, de valkuilen van het online ondernemen, geld verdienen met een online onderneming en boeken- en leestips voor online onderneemsters. Dit alles om jou te helpen met jouw mooie online bedrijf. Heb je een vraag? Laat het ons weten via mail@deonlineonderneemster.nl en we zorgen dat het antwoord hier komt te staan.

Gebruik de zoekbalk hieronder om op onderwerp te zoeken of scroll lekker door de blogs.

Column | Ik ga er voor!

Column | Ik ga er voor!

De herfst is in volle gang, het grote C woord gaat ons helaas nog (lang) niet verlaten…Wat gaan we doen, in een (winter) dipje raken of gaan we er juist nu voor?Ik kies voor dit laatste.Ik ga er voor! De winter is niet perse mijn beste tijd van het jaar, het liefst...

Waarom interviews?

Waarom interviews?

In september hebben wij een oproep gedaan, wij willen graag (online) onderneemsters interviewen. Nu zijn wij een platform, dus dan is onderneemsters interviewen wellicht logisch. Maar ook jij als onderneemsters kunt jouw klanten interviewen, hier kun je zoveel van...

Column _ Laat me met rust _ Handige tips en informatie voor de online onderneemster (in spé) _ De Online Onderneemster
Column | Laat me met rust

Column | Laat me met rust

Laat me met rust, ik kan het wel uitschreeuwen. Mijn WhatsApp blijft continu piepen, ik word de hele dag al gebeld en mijn mailbox komt maar niet leeg. Ik word gewoon gek zo. Waarom heeft IEDEREEN mij juist nu nodig, net nu ik me even goed moet concentreren?

De relatie met jouw klanten

De relatie met jouw klanten

Hoe zit het met de relatie met jou en je klanten? Spreek jij huidige klanten ook aan op social media en in jouw nieuwsbrief, of spreek je eigenlijk alleen nieuwe klanten aan? Hmm dat is best iets om over na te denken hé. Probeer ook zeker je huidige en oude klanten...