Selecteer een pagina

Eefje Verhagen | Ondernemen met hart en lef

Jaren geleden heb ik Eefje leren kennen toen zij zelf nog een webwinkel had. Er was meteen al een klik. Eefje wist mij toen al enorm te inspireren en voor mij was het dan ook niet meer dan logisch dat Eefje met De Stoute Schoenenclub begon. Ik heb mijzelf meteen bij haar geweldige groep aangesloten en ik kan met eerlijkheid zeggen dat mede door Eefje mijn bedrijf is geworden wat het nu is. Nog steeds heb ik veel aan alle adviezen die zij mij heeft gegeven en nog steeds geeft.

Eefje Verhagen | B2B voor online onderneemsters | De Online Onderneemster

Verder groeien met Eefje Verhagen

Wil jij ook ondernemen met hart en lef? Wil jij van denken naar doen? Laat Eefje je inspireren en helpen bij het ontdekken, vertalen en vertellen van jouw bijzondere verhaal. Want alleen jij kunt het verschil maken in het bedrijf van je dromen met jouw persoonlijkheid, jouw talenten en jouw ideeën. Laat jezelf zien en vertel een verhaal dat echt bij je past. Door haar persoonlijke aanpak en geweldig luisterend oor weet Eefje jouw losse gedachten samen te brengen naar één verhaal.

De Stoute Schoenen Club

Wil je jouw hart gaan volgen, grenzen verlegt en spannende avonturen aan gaan? Wil jij het leven creëren waar je altijd van gedroomd hebt? Trek dan je stoute schoenen aan en stap in de Stoute Schoenen Club, een community vol vrouwen die hetzelfde willen als jij. De Club is relatief nieuw en het is geen online programma of cursus zoals je dat gewend bent. De Stoute Schoenen Club is zoveel meer dan dat. Klik hieronder op de e-mail link om meer informatie bij Eefje aan te vragen ⬇.