Selecteer een pagina

Suzan Biemans | De Online Etaleuze

Voor creatieve onderneemsters die het net even anders willen doen.
Ik ben Suzan Biemans en ik help jou, de creatieve onderneemster, met jouw online bedrijf!
Als online etaleuze help ik jou en je bedrijf groeien.

Ik werk graag samen met creatieve onderneemsters

Samen kijken we naar de voorkant van jouw bedrijf. Waar loop je vast, waar valt winst te behalen, welke stappen kun jij zetten om jouw bedrijf te laten groeien. Hoe presenteer jij jezelf en je bedrijf online, past dit bij jouw bedrijf, past dit bij jou? Welke klanten passen bij jou, hoe vind jij deze klanten en hoe zorg je dat jouw klanten blijven en zelfs jouw cheerleaders worden.

Ik werk graag samen met creatieve onderneemsters die met veel plezier en trots aan hun bedrijf werken en een frisse en vrolijke blik kunnen gebruiken voor de voorkant van hun bedrijf. Heb jij een webshop, ben je grafisch vormgever, geef je online creatieve trainingen, lessen of workshops of geef jij in jouw dorp workshop en verkoop jij deze online? Dan denk ik dat wij een fijne match zijn!