Selecteer een pagina

De Online Etaleuze | Onderneemsters Coach voor 40+ Onderneemsters

Suzan van de Online Etaleuze heb ik in 2014 leren kennen. Net als mij was zij eigenaresse van een leuke webshop en vonden wij het erg spannend om een eigen bedrijf te runnen. Maar beide gingen wij er volledig voor. Inmiddels is Suzan een andere weg ingeslagen en helpt zij nu 40+ onderneemsters die het net even anders willen doen.

De Online Etaleuze | B2B voor online onderneemsters | De Online Onderneemster

Doe coaching van de Online Etaleuze

Als onderneemsters coach helpt Suzan jou en je bedrijf groeien. Samen met jou kijkt zij naar de voorkant van jouw bedrijf. Waar loop je vast, waar valt winst te behalen, welke stappen kun jij zetten om jouw bedrijf te laten groeien en hoe presenteer jij jezelf en je bedrijf online. Zij doet dit via drie verschillende coaching trajecten.

De Doe Peptalk helpt jou de focus in jouw bedrijf terug te vinden en geeft je weer richting in je bedrijfsvoering. Tijdens een half uur durende Zoom sessie helpt Suzan je weer op weg.

Tijdens een DOE Coaching gaat Suzan een dagdeel met je aan de slag met een door jouw gekozen onderwerp om ervoor te zorgen dat alles weer helder is na dit dagdeel.

Het DOE Coaching traject is de perfecte manier om vol aandacht meerdere weken te werken aan de groei van jou en je bedrijf. Suzan kijkt hier met jou naar jouw hele bedrijf en jouw eigen mindset. DOE Coaching staat voor eigenwijs ondernemen, leren, ontdekken, groeien & stappen zetten voor jouw bedrijf.