Selecteer een pagina

Column | de eerste column van Suzan

Mijn eerste column voor De Online Onderneemster, spannend, leuk en ook ontspannend. Gea en ik werken al een aantal jaar samen, sinds ruim een jaar maken wij samen websites voor andere onderneemsters, we sparren veel & overleggen vaak welke stappen we gaan zetten met onze bedrijven.

In mijn hoofd spookte al een tijd het idee om een platform voor onderneemsters te starten, van onderneemsters voor onderneemsters. Collega’s die hun mooie bedrijf kunnen promoten via mijn platform, mooie gevarieerde social media kanalen & meer contact met andere onderneemsters. Sterker nog, ik dacht zelfs al aan live dagen, evenementen met veel thee en lekkers …

Alle ballen in de lucht houden | Column over online ondernemen | Gea Simons | De Online Onderneemster

Overleg met Gea

Ik legde mijn idee voor aan Gea, ook omdat zij De Online Onderneemster al had opgestart en ik niet in haar weg wilde zitten, stel dat zij dit ook in de planning had voor dit bedrijf. Na een kort belletje, nou ja kort, meestal bellen we minstens een uur, waren we er al uit, we gaan samen De Online Onderneemster runnen!

We gaan voor een platform voor onderneemsters; startend, herstartend, ervaren, jonger, ouder, iedereen is welkom als je maar leuk, enthousiast en een serieuze onderneemster bent. Iedere week plaatsen wij een nieuw blog of een column om jou mee te nemen in onze wereld van online ondernemen en om jou te informeren over dingen waar wij tegenaan lopen, wij geleerd hebben of wat ons opvalt. Onze leden kunnen ook blogs aanleveren, kortom er valt genoeg te beleven op onze website.

Maar goed, misschien denk je nu wel, leuk “Suzan” maar wie ben jij nou eigenlijk?

Ik zal me even voorstellen!

Ik ben Suzan & ik ben de trotse eigenaresse van De Online Etaleuze. Ik ben een vrolijke 40 plusser, gelukkig getrouwd met Patrick & samen hebben wij twee dochters (2000 & 2001) & een zoon (2003). Ik ben al ruim 11 jaar ondernemer, eerst met een webshop daarna met een online platform voor webshop en nu als Online Etaleuze. Ik ben met vallen & opstaan wijzer geworden in de online ondernemers wereld.

Ik werk uit eigen ervaringen & heb veel geleerd bij cursussen voor de kleine ondernemer. Door het volgen van cursussen, het bezoeken van evenementen voor ondernemers & het volgen van online trainingen ben ik waar ik nu sta. Ik lees veel boeken over ondernemen, prijzen bepalen, mindset & online marketing, ook volg ik iedere paar maanden nieuwe trainingen om bij te blijven in de snelle wereld van het online ondernemen.

Naast ondernemers-cursussen ben ik mij gaan specialiseren als coach. Ik ben vanaf februari 2018 officieel gecertificeerd lid van de Theekransjes Community en volg momenteel een opleiding tot Allround Coach. Binnen deze opleiding volg ik drie richtingen; Life Coach, Budget Coach en Loopbaan Coach. Dit is een uitdagende, uitgebreide opleiding die nog wel even wat tijd in beslag zal nemen.

Liefs Suzan

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!