Selecteer een pagina

De 5 leukste flexwerkplekken in Nederland

Soms wil je gewoon niet thuis werken, wil je even alle tijd voor jezelf hebben. Of gewoon gezellig afspreken met andere online onderneemsters om een dag samen te werken. Wij gingen daarom op onderzoek uit en vonden deze 5 fijne flexwerkplekken voor je.

De 10 leukste flexwerkplekken in Nederland _ Handige tips en informatie voor de online onderneemster (in spé) _ De Online Onderneemster

CoffeeLab

Het CoffeeLab in Eindhoven is altijd een grote favoriet van ons geweest. Het is een gezellige omgeving met heerlijke koffie/thee en een fantastische lunchkaart. De innerlijke mens wil tenslotte ook wat. Tegenwoordig is er ook een CoffeeLab in Den Bosch, Nijmegen en Breda. Bij de CoffeeLab kun je niet reserveren voor een plekje, maar uit ervaring is er eigenlijk altijd wel plek. Breda is wel gestart met de mogelijkheid een werkplek te huren. Dus ben je op zoek naar gezelligheid, dan zit je bij het CoffeeLab helemaal goed.

Contactgegevens

Hub88 – Breda

Hub88 is dé perfecte plek als je wil werken met collega ondernemers om je heen. Kom hier eenvoudig in contact met andere ondernemers. Eet gezellig samen en leer vooral ook van elkaar. Naast werken in de grote flexwerkruimte is het ook mogelijk een vergaderruimte te huren.

Seets2Meat

In ons rijtje mag Seats2Meet natuurlijk niet ontbreken. Seets2Meat vind je onder andere in Amersfoort, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Utrecht. Een werkplek is helemaal gratis, dat is toch mooi meegenomen. Deze gratis werkplek “betaal” je door je kennis te delen en open te staan voor de ontmoeting met andere mensen. Ook is het mogelijk om een ruimte te huren voor overleg en vergaderingen.

Stadskaffee Laurens – Alkmaar

Wij werden getipt over deze geweldige plek. Stadskaffee Laurens zit in een prachtig  historische pand in Alkmaar. Je kunt hier al vanaf 8.30 uur boeken, dus je kunt de dag ten volle benutten als je wil. Ze hebben een heerlijke lunchkaart (maar ook voor een ontbijt of diner kun je hier terecht). Kortom een top plek om met collega ondernemers aan de slag te gaan.

Stralend 040 -Nuenen

Stralend 040 is een fantastische plek om je even helemaal te kunnen focussen op je werk of om af te spreken met collega onderneemsters of klanten. Er zijn verschillende ruimtes waar je gebruik van kunt maken en Laurens en Maike denken graag met je mee als het om versnaperingen gaat. Een aanrader als je echt even aan de slag wilt en je goed wil kunnen focussen!

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!