Selecteer een pagina

Danielle Muit van Letters & meer

SEO tekstschrijver of social media expert gezocht? Ik ben jouw vrouw!

Ik kan alles op tekstgebied voor jou verzorgen

Wil je meer verkeer naar je website en beter online vindbaar in Google zijn? Wil je meer business uit je social media kanalen halen? Maar heb jij zelf geen affiniteit met het schrijven van teksten? Of heb je gewoonweg geen tijd omdat jij druk bezig bent met jouw eigen passie? Dan zijn wij een perfecte match. Ik kan alles op tekstgebied voor jou verzorgen; in deze tijd is niets belangrijker dan online zichtbaar en vindbaar zijn.

Jouw bedrijf zichtbaar dankzij social media

Zie jij het nut in van social media voor jouw bedrijf? Ik kan je helpen met het opstellen van een contentkalender maar ook met de uitvoer van deze kalender door het plaatsen van berichten op basis van jouw online branding. Heb je nog geen social media plan? Ook dat kan ik voor je schrijven.

Letters & meer…

Letters, woorden, zinnen… ik schrijf tekst. Dat is mijn passie. Goede tekst die online vindbaar is. Tekst die informeert. Met mijn inlevingsvermogen en creativiteit krijgen jouw teksten meer inhoud. Sterke teksten op je website en een strategie voor je social media zorgen ervoor dat je hoger in de zoekresultaten van Google verschijnt.

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!