Selecteer een pagina

Column | Ik ga er voor!

De herfst is in volle gang, het grote C woord gaat ons helaas nog (lang) niet verlaten…
Wat gaan we doen, in een (winter) dipje raken of gaan we er juist nu voor?
Ik kies voor dit laatste.

Alle ballen in de lucht houden _ Handige tips en informatie voor de online onderneemster (in spé) _ De Online Onderneemster

Ik ga er voor!

De winter is niet perse mijn beste tijd van het jaar, het liefst kruip ik onder een dekentje om er eind maart weer onderuit te komen. Dit jaar voelt het heel dubbel, aan de ene kant wil ik niets liever dan onder dat dekentje kruipen, aan de andere kant heb ik nu meer drang dan ooit om er juist voor te gaan! We zijn vanaf maart al thuis en voor mijn gevoel liggen we al maanden “onder een dekentje” afwachtend van wat er allemaal gebeuren gaat.

Die tijd is nu voorbij

De tijden gaan voorlopig nog niet veranderen, tijd om uit die afwachtende stand te komen en de schouders er onder te steken. We zijn meer thuis dan ooit, de kinderen gaan, gelukkig, “gewoon” naar school en dus hebben wij, in theorie, meer tijd om aan de slag te gaan. Weg met dat dekentje, thee en Netflix, hup laptop aan en werken aan je bedrijf!

Gebruik deze tijd

Gebruik deze tijd om aan je bedrijf te werken, pas je website eens aan, volg die ene cursus, ga weer eens creatief aan de slag en maak er zelf iets leuks van. Ik ga deze tijd gebruiken om meerdere cursussen af te ronden (iets met aan van alles beginnen en niets helemaal af maken) Mijn website op te fleuren en meer tijd te besteden aan Pinterest.

Stel niet meer uit

Al die to do’s die er al ruim een half jaar liggen, al die plannen, ideeën en stappen, voer ze uit! Ook als het een event die je wilt organiseren, zet alles op papier, maak dat draaiboek, zoek locaties uit en zorg dat alles klaar ligt voor als het allemaal weer kan. Kom je er niet uit? Vraag hulp! Twijfel je of jouw plan nou wel zo goed idee is? Schrijf dit plan dan op een briefje en hang het op je muur, als het plan na 2 weken nog steeds leuk lijkt, ga het dan gewoon doen! Lijkt het je toch niets? Hup briefje van de muur en door.

 

 

 

Ga jij er ook voor deze winter?

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!