Selecteer een pagina

Celina’s VA Office

“Laat mij de sleutel zijn tot jouw online succes”. Ik ben Celina en ik help coaches en trainers om hun business online te laten groeien. Wacht en worstel niet langer met uitbesteden van social media, nieuwsbrieven versturen, salespages, facebook advertenties of e-mail marketing. Laat mij je helpen.

Samenwerken leidt tot meer

Als je wilt groeien als ondernemer kun je niet alles alleen doen.
En dat moet je ook niet willen.

I am your girl als je een sparringpartner zoekt, iemand die jou helpt om zichtbaarder te zijn, die ideeën aandraagt en ze ook in overleg met jou uitvoert.

De kracht ligt bij de ondernemer zelf. Jij hebt de kennis en de expertise voor jouw business. Ik zet mijn expertise in om technisch het verschil te maken.

Ben jij coach of trainer en wil jij meer doen met online trainingen, lessen, workshops of wil je dit allemaal nog opzetten? Dan kunnen wij een match zijn. Neem nu contact met mij op voor een gratis sparringsessie.

Is dit blog ook interessant voor je vrienden? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!